Monday
26.06.2017
15:19
Search
Follow us
Rafa Time
Next Tournament
ATP Rankings TOP10
Follow Rafa Nadal
Visitors
Friends
Calendar
Stats
Archive

RAFAEL NADAL KING OF TENNIS

Главная » 2015 » October » 9 » PHOTOS/VIDEO: 2015 China Open QF Rafael Nadal vs. Jack Sock
11:11
PHOTOS/VIDEO: 2015 China Open QF Rafael Nadal vs. Jack Sock
 

2015 China Open QF Rafael Nadal def. Jack Sock  3/6 6/4 6/3

"(You) just try to analyse why that's happening. When you analyse why that's happened, then you need to find a solution," Nadal said of the first set, in which Sock hit 14 winners to three.
 
"I think the first set I was not playing very bad,but I was playing three metres behind the baseline. So he was playing with a lot of time,plenty of time for do whatever he wanted with the ball."
 
"I think I analysed that well at the right time.I was a little bit closer to the baseline later without losing the court, so he didn't have all that time to hit his forehand every single time,no? "
 
"That was the key,in my opinion,the position on court.I changed that."
 
"He's an aggressive player.I don't pretend to be under control of the point all the time. But if I want to win, I know I cannot be on disadvantage in every single point. That's what happened in the first," Nadal said.
 
"Then was little bit more equal.I felt that I was solid with my serve during the whole match,playing with not many mistakes in general. "
 
"So is a good victory for me against a tough player."

Source: China Open
________________________________________

"Вы просто должны попробовать проанализировать, почему, это происходит. Когда вы проанализировали, почему это случилось, вам нужно найти решение", сказал Надаль о первом сете, в котором Сок выполнил 14 виннерсов против трёх у Надаля.
 
"Я думаю, что в первом сете я не играл очень плохо, но я играл в трех метрах за задней линией. Таким образом, у него было много времени, чтобы делать с мячом все, что он хотел."
 
"Я думаю, что я проанализировал это в нужное время. Я начал играть ближе к задней линии, не теряя корт, и у него уже не было возможности каждый раз использовать удар справа"
 
"Положение на корте было ключевым моментом, на мой взгляд. Я изменил её."
 
"Он агрессивный игрок. Я не претендую держать под контролем всё розыгрыши в матче. Но если я хочу выиграть, я знаю, что я не могу быть в невыгодном положение в каждом отдельном розыгрыше. Это то, что произошло в первом сете," сказал Рафа.
 
"Тогда игра стала более=менее равной. Я чувствовал, что хорошо работала моя подача в течение всего матча, играя было не много ошибок в целом."
 
"Таким образом, это хорошая победа для меня против трудного противника."

Перевод: Tanika Molvi

 

Photo: Osports; Getty Images; EPA; Xinhua News; China Open

 

 

 

 

Views: 909 | Added by: tanika | Tags: China Open, Rafael Nadal, atp, Beijing, Tennis, Jack Sock, 2015 | Rating: 5.0/1
Comments: 0
Add comments can only registered users.
[ Регистрация | Вход ]