Tuesday
25.07.2017
01:35
Search
Follow us
Rafa Time
Next Tournament
ATP Rankings TOP10
Follow Rafa Nadal
Visitors
Friends
Calendar
«  November 2014  »
MonTueWedThuFriSatSun
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Stats
Archive

RAFAEL NADAL KING OF TENNIS

Главная » 2014 » November » 18 » Rafael Nadal announced he will return in January 2015 in Abu Dhabi.
08:52
Rafael Nadal announced he will return in January 2015 in Abu Dhabi.
 


photo: Banco Sabadell

Rafael Nadal, who had surgery on his appendix on 3rd November, has announced his comeback for 1st January 2015 at the Abu Dhabi exhibition tournament. "It's been two weeks since I had surgery on my appendix and I still have occasional pain. I'll play in Abu Dhabi at the beginning of January and then I'll play in my first competitive tournament, from 3rd to 10th January in Doha, Qatar", he said at a Banco Sabadell event.

These are tournaments that Nadal will take part in as ATP world number three after an injury-plagued season. "Being world number one is a question of motivation. Last year I was thrilled to be world number one, but I wasn't any happier than I was when I was number two or three. What makes me happy is stepping out on court and knowing that I can leave with a trophy, if it also sees me reclaim the number one spot, then all the better", he explained.

Source:  marca.com

Rafa about Gala Leon and Davis Cup:

"Her appointment does not affect my participation. I have and had physical problems that don't allow me to do what I wanted at all times, I have to select. I'm not saying that I am not playing in the Davis Cup again", concluded Nadal.

(Via AS.com / Translated by Chris Boardman)

_______________________________________

Рафаэль Надаль заявил, что он вернется в январе 2015 в Абу-Даби.

Рафаэль Надаль, который перенес операцию по удалению аппендикса 3 ноября, объявил о своем возвращении на 1 января 2015 года в выставочном турнире в Абу-Даби. "Прошло всего две недели,после операции и я до сих пор ещё чувствую боль. Я буду играть в Абу-Даби в начале января, и затем в моей первый турнир ATP, с 3-го по 10-е января в Дохе", сказал Рафа на мероприятии Banco Sabadell в Мадриде, 17 ноября.

В этих турнирах Надаль примет участие в качестве третьей ракетки мира. "Быть номером один в мире это вопрос мотивации. В прошлом году я был взволнован, быть первой ракеткой, но я не был счастливее, чем я был, когда я был номером два или три. То, что делает меня счастливым это выходить на корт и знать, что я могу уйти с трофеем, и если с этим я могу вернуть первое место, это ещё лучше ", пояснил он.

Рафа о Гала Леон и Кубка Дэвиса:

"Ее назначение не влияет на моё участия. У меня есть и были физические проблемы, которые не позволяют мне делать то, что я хотел всё время, я должен выбрать. Я не говорю, что я не буду снова играть в Кубке Дэвиса ", заключил Надаль.

Перевод: Tanika Molvi

 

Views: 814 | Added by: tanika | Tags: Abu Dhabi, Rafael Nadal, Tennis, 2015 | Rating: 0.0/0
Comments: 0
Add comments can only registered users.
[ Регистрация | Вход ]