Friday
23.06.2017
23:46
Search
Follow us
Rafa Time
Next Tournament
ATP Rankings TOP10
Follow Rafa Nadal
Visitors
Friends
Calendar
«  October 2014  »
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Stats
Archive

RAFAEL NADAL KING OF TENNIS

Главная » 2014 » October » 21 » Rafael Nadal To Appear On Next Haute Time Cover
23:07
Rafael Nadal To Appear On Next Haute Time Cover
 

This time last week, we had the privilege of sitting down with Rafael Nadal, who we are pleased to confirm will grace the cover of our next magazine. The world No 3, speaking at a promotional Golf tournament organized by Richard Mille in the South of France, revealed how the luxury watch brand convinced him to wear a watch on the court. Something he “never thought” he would do.

“It’s really an honor to be part of the Richard Mille family,” said Nadal. “For me, Richard is like a friend.”

The two men share many similarities, having risen almost instantly to the very top of their respective fields, and sustaining that level ever since.

“What he did in his world, of high end watches, is really unbelievable and I admire him a lot,” said Nadal.

During the photoshoot, Nadal wore his personal RM 27-01 with was modified with a red Velcro® strap. Although he denies wearing it as a good luck charm, he admits the two has shared some great moments together, including at this year’s French Open.

The former world number one admitted 2014 had been a complicated year, but appeared relaxed ahead of his comeback, even fielding questions from our readers via social media.

Asked how the watch feels on the wrist during match play, Nadal said: “Seriously, I forget about it, it’s like I’m wearing nothing. When I play tennis, I forget that I am wearing a watch.”

  hautetime.com

_________________________________________

Рафаэль Надаль появиться на обложке следующего номера журнала "Haute Time"

На прошлой неделе, мы имели честь встретиться с Рафаэлем Надалем, который, мы рады подтвердить, украсит обложку следующего номера нашего журнала.

№ 3 мирового рейтинга, выступая в рекламном турнире по гольфу, организованном Richard Mille на юге Франции, рассказал, как бренд элитных часов, убедил его носить часы на корте. Он "никогда не думал" что будет это делать.

"Это действительно большая честь, быть частью семьи Richard Mille", сказал Надаль. "Для меня Рищар, как друг".

У этих двух мужчин много общего. Они сумели подняться на самый верх в своих областях, и поддерживают этот уровень до сих пор.

"То, что он сделал в своем мире, высококачественных часов, это действительно невероятно, и я восхищаюсь им", сказал Надаль.

Во время фотосессии, Надаль носил его личные часы марки RM 27-01 с изменённым  красным  ремешком Velcro®. Хотя он отрицает, что носит его на удачу, он признает, что разделил несколько отличных моментов вместе с ними, в том числе, в этом году, на Открытом чемпионате Франции.
Бывший номер один признался, что 2014 был сложным годом, но казался расслабленным перед его возвращением, даже отвечая на вопросы наших читателей через социальные сети. На вопрос, как он ощущает часы на запястье во время матчей, Надаль сказал: "Серьезно, я забываю об этом, как-будто я не ношу ничего. Когда я играю в теннис, я забываю, что я ношу часы ".

Views: 547 | Added by: tanika | Rating: 0.0/0
Comments: 0
Add comments can only registered users.
[ Регистрация | Вход ]