Wednesday
22.11.2017
01:42
Search
Follow us
Rafa Time
Next Tournament
ATP Rankings TOP10
Follow Rafa Nadal
Visitors
Friends
Calendar
«  December 2016  »
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Stats
Archive

RAFAEL NADAL KING OF TENNIS

Главная » 2016 » December » 27 » PHOTOS/VIDEO: Rafael Nadal on his way to Abu Dhabi (Interview), 27 Dec 2016
23:15
PHOTOS/VIDEO: Rafael Nadal on his way to Abu Dhabi (Interview), 27 Dec 2016
 

Photos: Diario de Mallorca

 

Rafa's leaving Mallorca motivated & without any physical issue. He won't return to Mallorca till after the Australian Open.
He's heading to AD as motivated as always. He's practiced well & quite hard for last month & a half & thinks he's ready to start the season.
Rafa already knows that he'll play in Brisbane on Tuesday & thus things will be a bit tight there depending on how is his run in Abu Dhabi.
(he'll only have one day to get adapted to Brisbane if he wins the 1st match in AD), but every match he adds in AD+Brisbane will be welcome.
Talking about the AO Rafa says it's the major where it's more difficult to know what will happen as, unlike RG or USO where you have time & many matches to build your form & know where you are, you just know how you've practiced, not your true form & thus you need a bit of luck to be able to compete in a few matches before the AO. He hopes that will be the case. The goal in Australia is to make a good tournament, advancing as far as possible & feeling he's ready to compete against everybody. That's what he hopes, then we'll have to see what happens.
Finally, Rafa wishes everybody a happy 2017 and, what's most important, he hopes 2017 is a year full of health & well being for everybody.

Translated by Genny SS

_________________

Покидая Майорку, Рафа мотивирован и без каких-либо физических проблем. Он не вернется на Майорку после Australian Open.
Он направляется в Абу-Даби с той же мотивацией, как и всегда. Он хорошо тренируется и довольно интенсивно последний месяц-полтора и думает, что он готов начать сезон.
Рафа уже знает, что он будет играть в Брисбене во вторник и, таким образом, по срокам, все будет впритирку, в зависимости от того, как он выступит в Абу-Даби. (У него будет только один день, чтобы приспособиться к условиям в Брисбене, если он выигрывает 1-й матч в Абу-Даби), но каждый матч, который он сыграет в Абу-Даби и Брисбене будет приветствоваться.
Говоря об AO, Рафа говорит, что там более трудно понять, что будет происходить, в отличие от RG или USO, где у вас есть время и много матчей, чтобы набрать свою форму и знать, в каком состоянии вы находитесь. На АО вы просто знаете, как вы практиковали, а не вашу истинную форму и, таким образом, нужно немного удачи, чтобы сыграть несколько матчей перед АО. Он надеется, что это будет именно так.

Цель в Австралии - сыграть хороший турнир, пройти, как можно дальше, насколько это возможно и чувствовать, что он готов конкурировать против всех. Это то, на что он надеется, тогда мы увидим, что произойдёт.
И, наконец, Рафа желает всем счастливого 2017 года и, что самое главное, он надеется, что 2017 год будет полным здоровья и благополучия для всех.

Перевод: Tanika Molvi

Views: 2557 | Added by: tanika | Tags: Abu Dhabi, 2016, Rafael Nadal, Tennis | Rating: 3.0/2
Comments: 0
Add comments can only registered users.
[ Регистрация | Вход ]